Retreat. A weekend of nurture

Retreat. A weekend of nurture

Krystalldragen og Arijanas Livsglede ønsker velkommen til helgeretreat på rekreasjonsstedet Raunøy i Masfjorden 5-7. juli 2024.

Velkommen til en helg viet pleie av sjelen og din høyere visdom og kjærlighet. Vi nyter Væren i naturen og ved sjøen på vakre Raunøy.

Vi mediterer sammen fredag kveld og lørdag morgen, før vi går inn i stillhet som vil vare til lørdag kveld kl 20:00. Om du ønsker kan du få en stille balansering for å komme enda dypere eller transformere blokkeringer.

Ved å trekke oss tilbake i stillhet, gir vi rom til møtet med oss selv og den guddommelige høyere bevisstheten, hvile, innsikter, visdom, indre og ytre fred.

Fredag

Du kjører eller tar bussen til Masfjordnes fergekai ca 2 timer nord for Bergen, der du hentes med privat båt etter avtale (hentetidspunkt kl 15:00 – 16:00 – 17:00). På øyen får du tildelt seng i dobbeltrom, og du kan bruke tiden frem mot samling til å bli kjent med området og de andre deltakerne.

18:00 - Samling og meditasjon
Vi samles til første felles samling der vi blir kjent med hverandre og går gjennom kurshelgens innhold. Om været er fint tar vi samlingen utendørs rundt bålpannen. Ved dårlig vær samles vi inne i stuen.

20:00 - Kveldsmat
Vi spiser i fellesskap. Dersom du har noen allergier eller noe vi må ta hensyn til, vennligst si fra om dette ved påmeldingen.

Etter maten er resten av kvelden fri til å bli kjent med hverandre og øyen, eller gå en tur og se solen gå ned i vest.

Lørdag

09:00 - Frokost
Frokosten serveres ute på terrassen. Vi setter opp terrassetelt i tilfelle gråvær.

10:00 - Samling
Vi møtes i felles meditasjon og veiledning. De som ønsker kan få en stille balansering før resten av dagen tilbringes i egentid og stillhet.

13:30 - Lunsj
Maten settes tilgjengelig på bordet.

17:30 - Middag
Maten settes tilgjengelig på bordet.

20:00 - Samling

Vi samles rundt bålpannen (eller inne om dårlig vær) der vi rolig kommer ut av stillheten i fellesskap. Her deler vi litt om hvordan dagen har vært, og har en rolig kveld der vårt indre fortsatt er i fokus.

21:00 - Kveldsmat
Vi spiser i fellesskap. Etterpå er det fri til å gjøre det du vil resten av kvelden.

Søndag

09:00 - Frokost serveres på terrassen

10:00 - Samling
Vi mediterer og finner roen i naturen som er rundt oss.

13:00 - Lunsj
Vi spiser i fellesskap. Etterpå er det fri til egentid for å utforske naturen og selvet. Her er det også tid til å pakke og sjekke ut fra værelsene.

15:00 - Samling og avslutning

16:00 - Avreise og takk for en nydelig helg

Om kurslederen

Kursleder Audhild Arijana Aurvåg er leder av "Arijanas Livsglede" og ble sertifisert psykodrama terapeut fra Moreno Instituttet, Oslo i 2010. Anbefaling fra deltaker på hennes arrangementer:

"Jeg har vært med å jobbe i grupper ledet av Arijana. Det var dyptgående arbeid, og hun ledet på en særdeles oppmerksom og klok måte i forhold til prosessene som var satt i gang i gruppen. Empatisk, profesjonelt og med rom og respekt for hver enkelts innspill og opplevelser. Kreative løsninger dukket opp underveis, og det var både givende og oppklarende å få være med på. En gave for alle som søker økt forståelse." - Unn-Anita

Om Raunøy

Øyen Raunøy ligger Fensfjorden i Masfjorden. Hele øyen er i privat eie, og du kommer deg kun ut hit med privat båt. Her er det ingen biler eller forstyrrende støy, kun natur og dyreliv som fugler, sauer, geiter, høner og kaniner, samt husets to katter. Øyen har to hus der det ene driftes som småbruk og det andre som rekreasjonssted.

Se flere bilder fra Raunøy på Instagram.

Anbefaling fra tidligere gjester:

"Ei helg i august var eg på tromme retreat på denne vakre perla i vest. Vi blei henta med båt på Masfjordnes, blei godt ivaretatt og frakta trygt over til øya. Eit nedlagt gårdsbruk danna eit bilde av der fortid og nåtid møtes. Ein fin stad vekk frå kvardagens stress, her kan vi senke skuldrane og vere i ett med alt. Tunet består av fleire hus med mange fasiliteter. I hovudhuset hadde vi stove, kjøkken, bad og koselige soverom. Det låg og ei personleg gåve på senga til oss. Vertskapet la tilrette og sto på for at vi skulle ha det bra. "Kjøkkenet" varta oss opp med masse god og næringsrik mat. Fellesmåltida blei servert i eit koselig pynta partytelt på terrassen. Rognebæra hang raude og fine på greinene og "tok" imot oss når vi vandra på stiar rundt på øya. Myrull dansa i vinden og fuglene sang. Geiter, kaniner, høner, hund og katt møtte vi og på øya. Grågåsflokkane for mot syd, var vi heldige kunne vi sjå ørnene som og har tilhaldstad på øya. Sola skin og det frista til forfriskende bad, så då var ikkje damene sein om å hiva seg uti med latter og glede. Kurshalder leia oss gjennom helga i  trommenes magi, vi fekk mange gode møter med oss sjølv og andre denne helga på Raunøyna. Vertskapet gjorde alt for at vi skulle ha ei fin retreat helg sammen så tusen takk!» - Grete Anita

«Raunøy var ei vakker øy med nydelig natur. Et flott sted for samtale med sjelen.» - Reidun

Praktisk informasjon

Påmelding

Send oss din påmelding her eller ved å sende en epost til raunoy.island@gmail.com

Påmeldingsfrist 15. juni.

Husk å si fra om du har noen matallergier eller andre hensyn vi må ivareta.

Pris

Kurspris kr 3900,- som inkluderer retreat med overnatting i seng i dobbeltrom (rommet deles med en meddeltaker), alle måltider mest vektlagt vegetarisk mat, samt transport t/r øyen i båt.

Slik finner du frem

Raunøy er en øy i Masfjorden kommune. Hit kommer du enten ved å kjøre bil til Masfjordnes ferjekai og parkere der, eller med buss. Fra bryggen like før fergeleiet hentes du i vertskapets private båt. Ta med egen flytevest om du har dette. Hvis ikke får du låne. Parkering på grusplass ved fergeleiet.

Bussen går fra Bergen busstasjon til Knarvik bussterminal. Videre der i fra med buss nr. 300 mot Andvik. Gå av på Masfjordnes fergekai.

Du hentes ved bryggene som ligger like før fergeleiet, på nedsiden av veien. Følg veien ned mot sjøen mot eldre hvit bebyggelse til en liten båthavn. Det anbefales at du pakker i sekk eller bag, da koffert ikke kan trilles opp til huset.

Tilbake til bloggen